Alanya’da Farklı Bir Tatil

Türkiye’nin en çok turist çeken tatil merkezlerinden biri de Alanya’dır. Masmavi ve temiz denizi, birbirinden lüks ve konforlu otelleri ile turizmin kalbi burada atıyor. Alanya’ya tatile gelen ziyaretçiler zamanlarını Kleopatra plajı gibi birbirinden güzel plajlarda geçirebilir, ayrıca kültür mirasımız olan tarihi mekanları da ziyaret edebilirler. Alanya’da tatiliniz boyunca yapabileceğiniz daha çok şey var.

Alanya At Binme Turu

Toros dağlarının temiz havası ve eşsiz deniz manzarası eşliğinde, profesyonel rehberler refakatinde at binmenin keyfini çıkartın. Alanya At Binme Turu ile tatilinizde eğlenceli ve hoş vakitler geçirebileceğiniz anlar yaşayabilirsiniz. Yaklaşık 3 saat süren bu tur ile muz ve portakal bahçeleri ile çevrili yollarda safari yapabilir, Sydra antik havuzunda mola verip, serin sularda yüzmenin tadını çıkartabilirsiniz. Daha önce ata binmiş olmasanız bile deneyimli rehber ekibimiz tarafından gerekli eğitimler verilerek, kısa sürede at binmeye başlayabilirsiniz. Tur için kullanılan atlar özel olarak yetiştirilmiş, tüm kontrolleri ve bakımları yapılmış sağlıklı atlardır.

Alanya At Binme

At Binme

Alanya Atv Motor Safari

Heyecan dolu anlar yaşamak istiyorsanız mutlaka katılmanız gereken aktivitelerden biri de Alanya Atv  Safari ’dir. Yaklaşık 4 saat boyunca engebeli arazilerde offroad yapmanın heyecanını yaşayın. Çamurlu ve çukurlu yollarda arkadaşlarınızla birlikte adrenalin dolu bir yolculuğa çıkın. Gerekli bütün güvenlik önlemleri alınan ve deneyimli eğitmenler gözetiminde katılacağınız bu safariyi asla unutamayacaksınız. Atv motorlar 250 cclik olup, kask ve gerekli güvenlik ekipmanları tüm katılımcılara verilecektir. Daha önce hiç Atv kullanmayanlar için özel test sürüşü yapılmaktadır. Ayrıca tur arasında yemek ve yüzme molası verilmektedir.

Alanya Atv Safari

Alanya Atv Safari

Alanya Türk Hamamı

Rahatlamak için 1000 lerce yıllık geneleğe sahip Türk Hamamlarını ziyaret edin. Alanya Türk Hamamı’nda yer alan sauna, jakuzi ve buhar odalarında tüm stresinizden kurtulun ve kendinizi şımartın. Hamamda göbek taşında kendinizi keseletip, eski ve yıpranmış cildinizi tazeleyebilir, ya da özel çamur banyosu ve tuz odasına girerek farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Bunların dışında köpük ve yağ masajı da yaptırılabilmektedir. Alanya, Okurcular, Avsallar ve Konaklı bölgelerden özel servisler ile hamama ulaşım sağlanmaktadır.

Alanya Hamam

Alanya Hamam